Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibenska policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog tučnjave u kojoj je u petak navečer u Rogoznici sudjelovao Željko Kerum.


Protiv bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma šibenska policija podnijet će optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog tučnjave koju je taj 56-godišnji splitski poduzetnik i bivši saborski zastupnik izazvao u petak navečer u Rogoznici, piše Šibenik.in.

Vezani članci Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Tvrdila je da je žrtva nasilja, no sad su procurile snimke na kojima jasno priznaje da je tukla supruga Kerumovo poduzetništvo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 "Bog me nadario da mogu raditi sve": Kerum širenjem svog turističkog kompleksa u Rogoznici izazvao novu buru

Nakon što je jedan Splićanin automobil parkirao ispred Kerumove trgovine na mjestu rezerviranom za invalide, bivši splitski gradonačelnik to mu je, piše šibenik.in, zamjerio.

Nakon verbalnog došlo je i do fizičkog obračuna u kojem je Splićanin izvukao deblji kraj i završio u šibenskoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirali lakše ozljede.

Tijekom vikenda, policija je ispitala i Keruma, protiv kojeg će zbog narušavanja javnog reda i mira podnijeti optužni prijedlog. Prekršajno će biti kažnjeni i ostali sudionici tučnjave, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.