Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u Rogoznici

KERUM IZGUBIO ŽIVCE Napao vozača koji se parkirao na mjesto za invalide i pretukao ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog tučnjave u kojoj je u petak navečer u Rogoznici sudjelovao Željko Kerum.

Protiv bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma šibenska policija podnijet će optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog tučnjave koju je taj 56-godišnji splitski poduzetnik i bivši saborski zastupnik izazvao u petak navečer u Rogoznici, piše Šibenik.in.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Nakon što je jedan Splićanin automobil parkirao ispred Kerumove trgovine na mjestu rezerviranom za invalide, bivši splitski gradonačelnik to mu je, piše šibenik.in, zamjerio.

Nakon verbalnog došlo je i do fizičkog obračuna u kojem je Splićanin izvukao deblji kraj i završio u šibenskoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirali lakše ozljede.

Tijekom vikenda, policija je ispitala i Keruma, protiv kojeg će zbog narušavanja javnog reda i mira podnijeti optužni prijedlog. Prekršajno će biti kažnjeni i ostali sudionici tučnjave, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene