Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog Vojkovića smjena u Croatia osiguranju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako neslužbeno doznajemo, direktorica računovodstva Croatia osiguranja, Ivanka Pejić, smijenjena je sa svoje funkcije zbog navodnog curenja informacija o službenim kreditnim karticama Hrvoja Vojkovića. U Croatia osiguranju, pak, tvrde kako se radi o restrukturiranju poslovanja.

Podsjetimo, nakon što je Nova TV objavila presliku računa koji pokazuju da je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković službenu karticu koristio i u privatne svrhe, ministar financija Ivan Šuker zatražio je provjeru Vojkovićeve kartice, ali i svih ostalih članova Uprave. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čudni odnosi dvojice kumova HSLS o Vojkoviću u srijedu, Vlada u četvrtak Slika nije dostupna Svi grijesi šefa Croatia osiguranja Vojković ipak ostaje na čelu Croatia osiguranja!

U cijelosti prenosimo službeno objašnjenje iz Croatia osiguranja: 

S ciljem operacionalizacije i povećanja efikasnosti kompanije Sektor za računovodstvo i poslovno izvješćivanje i Sektor za korporativne financije spojeni su u jedinstveni Sektor za financije I računovodstvo.

Direktorica novog Sektora je dosadašnja direktorica korporativnih financija, Irena Kolarlć dok će dosadašnja direktorica Sektora za računovodstvo i poslovno izvješćivanje Ivanka Pejić novom sistematizacijom preuzeti jedno od vodećih mjesta u novom Sektoru. Stoga nema mjesta neutemeljenim špekulacijama o smjenama u CROATIA osiguranju d-d.

Uprava CROATIA osiguranja d.d. na sjednici 21. veljače 2007. donijela Js odluku o pokretanju postupka istrage koja za cilj Ima pokazati tko je dostavio i krivo interpretirao interne podatke tvrtke medijima te na taj način naStetio ugledu CROATIA osiguranja d.d. Za Internu istragu zadužen je Sektor za unutarnju reviziju. Tek nakon završetka istrage moći ćemo eventualno zatražiti odgovornost pojedinaca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene