U galeriji fotografija pogledajte vruće popodnevne sate na inače prepunim zagrebačkim ulicama.


Svi znamo - vruće je. Danas će u unutrašnjosti biti i između 31 i 35 stupnjeva, a oni koji nisu uspjeli pobjeći na more osuđeni su na zagrijani asfalt! Takav je među ostalima i onaj zagrebački, koji je sve 'otjerao' u zatvorene prostore.

Vezani članci Građani na brzom testiranju na lokaciji Dom zdravlja Zapad u Prilazu baruna Filipovića - 5 Počela brza testiranja na više lokacija u Zagrebu, ovdje je sve što o njima trebate znati. Bandić poručio: "Prvi smo u Hrvatskoj" Policija u raciji u ugostiteljskom objektu u Donjim Sveticama - 2 Snimka racije u noćnom klubu: Zabavljalo se više ljudi nego što mjere dopuštaju, a jedan od gostiju nikako nije smio biti među njiima

Zbog toga je popodnevne sate dočekao malo tužan prizor - ulice su naime u hrvatskoj metropoli trenutačno sablasno prazne.

VRLO VELIKA OPASNOST Uskoro stiže novi toplinski val

Brutalne vrućine ispraznile su i splitsku Rivu. Malobrojni prolaznici drže se hlada s bocom vode u rukama ili se skrivaju ispod suncobrana, a po sredini Rive šeće samo onaj koji mora zbog posla. Turisti odmaraju u hladu parka dok čekaju prijevoz do konačnog odredišta.

U Osijeku, oni koji si zbog posla na otvorenom ne mogu priuštiti osvježenje na Dravi, jedva se nose s vrućinom, osobito radnici na gradilištima kojima 'nema druge' nego se oboružati kapama i strpljenjem.

U društvu klima uređaja ili spuštenih roleta - pogledajte galeriju!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook