Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na cestama

U teškoj prometnoj nesreći u Svetom Roku dvoje ozlijeđenih: Promet preusmjeren

Tunel Sv. Rok
Tunel Sv. Rok Foto: HAK/Screenshot
Zbog teške prometne nesreće u tunelu sv. Rok, na autocesti A1, koja se dogodila u ponedjeljak u 17:10 sati, promet je u pravcu juga zabranjen za sva vozila od čvora Sv. Rok do čvora Rovanjska, a prema prvim policijskim informacijama dvije su osobe ozlijeđene.

Kraj produženog vikenda obilježavaju gužve na važnijim prometnicama. Posebno se otežano vozi na autocesti A1 iz smjera Zagreba prema Splitu zbog teške prometne nesreće koja se dogodila u tunelu Sveti Rok.

"Zbog prometne nesreće na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok u smjeru Dubrovnika zabrana prometa za sva vozila od čvora Sv. Rok do čvora Rovanjska. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima", piše HAK.

U nesreći su sudjelovala dva vozila, a dvoje je ljudi ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Traži se mjesto više Ako se po predsezoni sezona poznaje, ova bi mogla biti rekordna: "Hotelijere posebno veseli veliki broj domaćih gostiju"

Stanje na cestama

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče:
Kolone vozila su na autocesti A1 između 209+700 km i 208+700 km u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Kolona vozila proteže se oko 1 km

Povećana gustoća prometa
Povećana gustoća prometa na autocesti A1 između čvora Bosiljevo II i čvora Karlovac u smjeru Zagreba. Povremeno i mjestimično se vozi u usporenim kolonama vozila u pokretu. Molimo korisnike za pojačan oprez.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prometna prognoza Planirate nekamo za produženi vikend? Gužve su posvuda, evo što vas čeka na cestama

Autocesta A3 Bregana-Lipovac:
zbog povećane gustoće prometa na prilazu zoni radova kod čvora Križ u smjeru Bregane vozi se usporeno u koloni od oko 3 km;
povećana je gustoća prometa u smjeru zapada.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb:
povećana je gustoća prometa između čvorova Kikovica i Bosiljevo II u smjeru Zagreba.

Krčki most (DC102)
povećana gustoća prometa u smjeru kopna, kolona je oko 3 km.
Pelješki most (DC647)
zbog autobusa u kvaru vozi se uz ograničenje brzine.

Stanje na cestama možete pratiti OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene