Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

20-godišnji Zrinko Kaurin već više od godinu dana boluje od progresivnog tumora.


Zrinko Kaurin, 20-godišnji student pomorstva iz Bakra, ne može hodati ni ležati jer od prošle godine boluje od progresivnog tumora na mozgu

Vezani članci Slovenski i austrijski vatrogasci dopremili pomoć stradalima u potresu Pomažu i slovenski i austrijski vatrogasci: "Zadovoljstvo je doista golemo" Donacije za Hrvatsku Turska poslala Hrvatskoj ogromnu donaciju: ''Nadamo se da se neće ponoviti ovakva katastrofa''

Nakon dvije operacije u Hrvatskoj, u Italiji je dobio dijagnozu - tumor moždane ovojnice i perifernih živaca. U Avianu bi uskoro trebao primiti novu terapiju, međutim njegova obitelj nema dovoljno novca.

Traže pomoć dobrih ljudi iz cijele Hrvatske. Već im pomažu razne udruge iz Bakra i Primorsko-goranske županije. Do 20. srpnja treba prikupiti 7.000 eura. Svaka donacija na nova je nada za hrabrog Zrinka.

Otvorena je i Facebook stranica na kojoj možete pratiti novosti o Zrinku i prikupljanju novca za njegovo liječenje.

Donacije možete uplatiti na:
HPB Žiro račun: 3102095410
IBAN HR 6823900013102095410

Donacije možete uputiti i na kućnu adresu:

FRANJO KAURIN

VEBEROVA 162 B

51222 BAKAR

'Pozivamo sve vas koji ste u mogućnosti da nam se 18.07.2015 od 09-22 sati pridružite u Bakru na druženju koje ćemo organizirati s udrugama iz Bakra i Grobnika. Pozivamo vas da dođete na ručak ili večeru. Pripremit ćemo vam ribe i ostalo što ide uz to cijenu svoga ručka odredit ćete sami, a sav prihod ide za Zrinka. Hvala gradu Bakru i ribarima sa Riječkog područja hvala svima koji ce se uključiti u organizaciju.

Ako imate problem prilikom korištenja internet bankarstva sa poziv na broj ili ostavljate prazno ili 99 ili 00 ovisi o banci', objavljeno je na Facebook stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook