Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Djeca se smrzavaju

Zbog niskih temperatura Tehnička škola u Vukovaru obustavila nastavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niske temperature i nemogućnost zagrijavanja učionica u privremenim prostorijama Radničkog doma prouzrokovale su obustavu nastave, obavijestila je Tehnička škola u Vukovaru. Početak nastave je odgođen do daljnjeg.

Podsjetimo, kada je nakon 13 godina obnova ipak počela, za učenike su tek tada počeli pravi problemi. U privremenom prostoru, u kojem su više od godinu dana, nema grijanja. Kako sada stvari stoje, u njemu će se i dalje smrzavati. Iako je trebala, obnova nije ni blizu kraja.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati

>> Pripremite se: Sibirska zima pokucat će i na naša vrata!

Bez kape, šala i jakne učenici Tehničke škole u učionicu ne ulaze.U privremeni prostor uselili su se kada je počela obnova škole. Godinu dana poslije u njemu se i dalje smrzavaju. Svako malo nestane struje pa ni grijalice ne rade.

Nadležne institucije ne reagiraju. O preseljenju u prikladnije prostore nema ni riječi. Mislili su se učenici strpjeti godinu dana dok se škola ne obnovi, ali strpljenje im je sada na testu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene