Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkriven je

Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zatvorenik iz Lepoglave ispričao je svom cimeru da planira ubiti sutkinju nakon što izađe iz zatvora. Odluka da mu to kaže mogla bi ga stajati još 14 mjeseci u zatvoru.

Zatvorenik u Izdvojenom odjelu Kaznionice u Lepoglavi, Darijo R. odlučio se povjeriti svom zatvorskom cimeru o planovima nakon puštanja na slobodu.

"Kad izađem iz zatvora, likvidirat ću sutkinju Županijskog suda u Varaždinu. Postavit ću joj ručnu bombu u cvjetni aranžman na grobu njezine majke. Ako ne tako, naći ću neki drugi način da je riješim", prenio je Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Potres pogodio BiH "Poput neke eksplozije" Snažan potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: "Tresao se plafon, zidovi, stolovi. Trenutak do rušenja je falio"

Očigledno nije imao njegovo povjerenje jer ga je cimer prijavio, tj. napisao pismo navedenoj sutkinji o muškarcu koji planira njezino ubojstvo. Ubrzo je za Darija stigla nova kazna, opet za prijetnju smrću.

Zbog svoga plana mogao bi dobiti još dodatnih 14 mjeseci zatvora. Trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u splitskom zatvoru gdje čeka novo suđenje.

Pročitajte i ovo Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte

Njegov cimer, koji je sutkinji obećao reći tko planira njeno ubojstvo u zamjenu za ukidanje istražnog zatvora, sve je ponovio na suđenju. 

"Spomenuo je da zna da svaki dan posjećuje majčin grob na varaždinskom groblju i da će osobno, kad izađe, postaviti bombu u cvjetni aranžman. Sve to mi se činilo ozbiljno što govori", ispričao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene