Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjeh splitske policije

Zaplijenili 16 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 16 kilograma marihuane, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu veća od 700.000 kuna, zaplijenila je splitska policija od trojice muškaraca s područja Bosne i Hercegovine.

Na području Vrulje, između Omiša i Makarske, zaustavili su Passat bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka u kojemu su bili 34-godišnjak i 57-godišnjak sa sarajevskog područja, kao i golf kojega je iza njih vozio 46-godišnjak iz Ljubuškog i u kojemu je bila 'trava' zapakirana u 15 paketa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Uhićeno 20 osoba Zaplijenili čak 32 tone marihuane: Policija upala na brojne farme i pogone te ugledala nevjerojatan prizor

>> Raspačavali amfetamin i marihuanu

Droga nije bila posebno skrivena.Policija je imala dojavu o švercu marihuane, a u akciji su osim policajaca iz Odjela za narkotike sudjelovali i triljski granični policajci.

Trojica muškaraca su nakon kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku.Ovo je najveća zapljena marihuane u zadnjih pet godina na ovom području.(Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene