Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primorsko-goranska županija

Raspačavali amfetamin i marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da su raspačavali amfetamin i marihuanu na području Primorsko-goranske županije kazneno su prijavljene četiri osobe, a dvije su zadržane u pritvoru.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 35-godišnjakinja iz Kostrene, tijekom ove godine, u više navrata prodala najmanje 450 grama amfetamina 24-godišnjaku iz Jelenja. Nadalje, utvrdila je policija, ovaj mladić je u ožujku i travnju prodao najmanje 30 grama marihuane 23-godišnjaku iz Malinske i 20-godišnjaku iz Delnica, javila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

>> Četvorica muškaraca uhićena zbog dilanja heroina

Pretragom njihovih stanova pronađeno je 669 grama amfetamina i 25 grama marihuane pakiranih u PVC vrećice. Pronađena je još i vrećica s četiri sjemenke indijske konoplje, dvije digitalne vage, više mobitela i SIM kartica te nekoliko tisuća kuna.

Policija procjenjuje da bi daljnjom prodajom na ilegalnom tržištu pronađena i zaplijenjena droga postigla vrijednost od najmanje 70.000 kuna.

U prtivoru su zadržani 35-godišnjakinja i 24-godišnjak. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene