Natpis zabrane za SDP
Natpis zabrane za SDP Foto: Dalmacija News

Vlasnik restorana u Imotskom na vrata lokala zalijepio je plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebice Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. O svemu se oglasio i HDZ.


Ne jenjavaju reakcije na sukob HDZ-a i vlasnika riječkog lokala ''Three monkeys'', koji je zabranio ulazak HDZ-ovcima u njegov lokal ne jenjavaju. Sada se u sve uključio i ugostitelj iz Imotskog.

Naime, vlasnik restorana, Teo Zdilar, zalijepio je na vrata svoga ugostiteljskog objekta plakat s natpisom ''Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića'', a pri dnu stoji njegov potpis ''Teo Zdilar'', prenosi Dalmacija News.

O tome se i oglasio i HDZ na službenom Facebook profilu te osudio Zidlarov postupak.

''Premda je očito riječ o reakciji na objavu 'Tri majmuna', potez ugostitelja Zdilara je nedopustiv. Osuđujemo ovu diskriminaciju prema članovima SDP-a i protivimo se diskriminaciji zbog političkih uvjerenja'', napisali su.

Nikolina Brnjac Ministrica Brnjac o planovima za nadolazeću turističku sezonu: ''Imali smo dobra iskustva, svakako bi mogla biti bolja od prethodne''

Željko Rukavina Čelni ljudi Crvenog križa u Topuskom o naplati 12 kuna članarine od potrebitih: "Mi bismo ljudima vratili i duplo od toga samo da nismo dospjeli u medije", "Čovjek radi i griješi"

O svemu se oglasio i Arsen Bauk. "Idem uzeti kokice, tamo gdje još smijem doći, i s uživanjem gledati kako me premijer brani. Uzrujan sam poput SAD-a i Velike Britanije kad im je NDH objavila rat 1941. godine'', rekao je  za Telegram, na pitanje je li uzrujan zbog zabrane.

Natpis zabrane za SDP Plakat Zabranjen ulaz SDP-u (Foto: Dalmacija News)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju