Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smještaj za oboljelu djecu i roditelje

Zaklada Nore Šitum uskoro počinje s radom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za mjesec dana s radom bi trebala početi Zaklada Nore Šitum - djevojčice čija je sudbina dirnula mnoga srca. Prvi projekt Zaklade je gradnja kuće u Zagrebu za smještaj roditelja i djece oboljele od malignih bolesti.

Nalik na kuću u Philadelphiji, u kojoj su Norini roditelji boravili za vrijeme njezina liječenja. "Prvi veliki projekt koji smo već i najavili je izgradnja smještaja za roditelje i djecu oboljelu od malignih bolesti'', rekla je Đana Atanasovska, Norina majka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijava protiv udruge Norina majka: 'Hvala državnim institucijama što su inspekcijski nadzor započeli u restoranu' Slika nije dostupna O trošenju donacija Majka Nore Šitum: Iz aviona vidite da tu nešto smrdi

Kuća za smještaj trebala bi imati 20 velikih soba s kupaonama, kako bi svaka obitelj imala svoj kutak. Planiraju se i zajedničke prostorije kao što su blagavaona, kuhinja, dnevni boravak, igraonica za djecu i unutar kuće će biti i rehabilitacijski centar, naglasila je Đana.

>>Majka Nore Šitum: To da vrijeme liječi sve rane, ne stoji u praksi, svakim je danom teže

Novac koji je ostao od Norina liječenja ići će u izgradnju kuće. No, to nije dovoljno, pa je pokrenuta velika svjetska kampanja Beat up cancer.

''U kampanji ćemo kroz glazbenike, sportaše, glumce skupljati tu jednu veliku vojsku mladih ljudi koji žele na bilo kakve načine pomoći'', rekao je osnivač kampanje Saša Maček.

Ne sumnjamo kako će Zaklada pomoći roditeljima čija se djeca bore za život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene