Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se podrhtavanje tla

Novi potres kod Zagreba probudio građane: "Zvučalo je kao da je bomba eksplodirala u zgradi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi potres zatresao je okolicu Zagreba u 7:27. Prema podacima EMSC-a, podrhtavanje je bilo magnitude 2,3 po Richteru.

Jutros 7:27 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su slab potres s epicentrom kod Bizeljskog u Sloveniji blizu granice s Hrvatskom.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

Magnituda potresa iznosila je 2,3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru bio je III. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

"Donji Laduč, dosta se zatreslo!", "Dva udarca, kao da smo pali dolje", "Osjetilo se kod Harmice, 27 km od Zagreba. Trešnja tri sekunde", "Podsused, jako se osjetilo na brijegu", "Više ne znam što osjetim. Kamion, vlak ili potres???",

"Centar - kao eksplozija. Probudilo me!", "Moj se krevet pomaknuo", "Podrhtavanje i zvuk ko eksplozija... Samobor", "Zvučalo je kao da je bomba eksplodirala u zgradi", neka su od iskustava građana s područja na kojem se osjetilo podrhtavanje tla na EMSC-u.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene