Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završno uvježbavanje

Zagreb: Od 13 sati posebna regulacija prometa zbog mimohoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detaljnije informacije dostupne su na besplatnom broju 0800 200 060.

Zbog završnog uvježbavanja postroja za svečani mimohod, koji će se održati 4. kolovoza u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, danas se od 13 sati obustavlja tramvajski promet dijelom Ulice grada Vukovara od Avenije Marina Držića do Savske ceste i Savskom cestom prema jugu, izvijestio je zagrebački javni prijevoznik ZET.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proslava 'Oluje' Thompson predvodio kolonu bajkera u Kninu Slika nije dostupna Mia Negovetić ZBOG NJE SMO PUSTILI SUZU 'Ne želim karijeru, pjevanje mi je samo hobi'

U promet će biti uključena izvanredna autobusna linija od Savskog mosta do Ljubljanice te tramvajska od Prečkog do Savskog mosta.

Linije 4, 5, 14 i 17 vozit će izmijenjenim trasama, a linija 13 se povlači iz prometa.

Prijenos svečanog mimohoda u utorak 4.kolovoza od 17 sati na Novoj TV

Terminal Glavni kolodvor izmjestit će se južnije, do raskrižja Slavonske avenije i Ulice Hrvatske bratske zajednice. Improvizirano okretište na toj lokaciji koristit će autobusne linije 219, 220, 221, 268 i 330.

Do Muzeja suvremene umjetnosti, to jest sa stajališta Bundek prema odredištima će polaziti linije 229, 166, 310, 311, 313.

Detaljnije informacije dostupne su na besplatnom broju 0800 200 060. Kontakt centar radit će do završetka današnje posebne regulacije javnog prijevoza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene