Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U TIJEKU PRIJAVE

Zadovoljna akademija čeka nove učenice: Osvojite jednu od 50 edukacija digitalnog marketinga

U tijeku su prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije
U tijeku su prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije Foto: léTIM Weddings
Učiteljica razredne nastave Vlatka Mijić imala je želju učiteljima i nastavnicima osigurati psihološku pomoć.

Zato je suosnovala Udrugu Zelena olovka, mjesto na kojem će njezini kolege moći bez srama potražiti pomoć. A onda je i sama dobila pomoć koja je njoj i njezinoj ideji dala dodatni vjetar u leđa.

Pročitajte i ovo Tučnjava na Platku - 2 Za Dnevnik Nove TV Svjedok brutalnog napada na Platku: "HGSS-ovac ide prema bazi, dvije osobe mu prilaze, u jednom trenutku ga osoba u bijeloj jakni jako udara u glavu" Zadovoljna akademija do 2. listopada U tijeku prijave za šestu sezonu Zadovoljna akademije: "Prvi korak prema pozitivnim životnim promjenama"

Pročitajte i ovo Vlatka Mijić "ZELENA OLOVKA" Vlatka Mijić: Polaznica Zadovoljna akademije osnovala udrugu za pomoć onima o kojima ovisi budućnost naše djece

Magistra kineziologije Bernarda Janeš
nakon diplome je odlučila slobodno vrijeme trošiti na - heklanje. S vremenom je nastao i bred La Petlja, posla je bilo sve više i ova Riječanka sa zagrebačkom adresom je shvatila da će se morati ozbiljnije posjetiti svom hobiju. A onda se i u njenom životu pojavila savršena prilika koja joj je pomogla u ostvarenju te ideje.

Pročitajte i ovo Bernarda Janeš la petlja Bernarda Janeš: „Zadovoljna akademija pomogla mi je izgraditi samopouzdanje i hobi pretvoriti u posao“

Maja Ćuk,
poduzetnica i strastvena ljubiteljica cvijeća, nakon dva desetljeća u cvjećarskom poslu shvatila je da je došlo vrijeme za promjene. Pomoć je potražila od tvrtki za oglašavanje, ali nije bila zadovoljna rezultatima. A onda se i za nju pojavila mogućnost koja je sve gurnula u pravom smjeru, onom kojem se nadala.

Pročitajte i ovo Maja Ćuk, polaznica Zadovoljna akademije Cvjetno carstvo Zadovoljna akademija: Maja Ćuk strast prema cvijeću i organizaciji vjenčanja pretvorila u uspješan posao

I Vlatka i Bernarda i Maja iskoristile su zapravo istu priliku. Prijavile su se za sudjelovanje u Zadovoljna akademiji, osvojile edukacije koje su im pomogle u njihovim poslovima, dokazale još jednom da obrazovanje nije vezano za godine i potvrdile da u Hrvatskoj žive žene željne pozitivnih promjena i ostvarivanja svojih snova i potencijala.

Njima trima se u protekle tri sezone Zadovoljna akademije pridružilo još 55 žena željnih novih znanja i vještina. Završavale su edukacije za web-dizajn, modni dizajn, tečajeve korektivnog šminkanja, učile su strane jezike, otvarale vrata svijeta grafičkog dizajna, knjigovodstva, internetskog marketinga... Upoznavale su se, družile, međusobno si pomagale, neke su čak pokrenule i zajednički posao…

58 snažnih i hrabrih žena u posljednje je tri godine dokazalo da za obrazovanje nikad nije kasno, da učenje i ulaganje u sebe mijenjaju živote i da svaka naša vještina i talent zaslužuju da radimo na njima i da ih ponosno pokažemo svijetu.

Svaka od njih prepoznala je potencijal Zadovoljna akademije kao alata koji možda neće čarobno ostvariti njihove želje, ali im može biti dobar vjetar u leđa.

Život je, potvrdile su, moguće mijenjati i u dvadesetima, i tridesetima, četrdesetima, pedesetima...

Istovremeno, 2020. godina pokazala nam je da se naši životi gotovo preko noći mogu preokrenuti naglavačke, bez da na te promjene, preokrete i nesigurnosti možemo utjecati.

Novo normalno u kojem smo se najednom našli pokazalo nam je i koliko je u današnjem svijetu važno poznavati digitalne tehnologije i raspolagati s barem osnovnim znanjima iz ovog područja.

Iza svakoga od nas su mjeseci obilježeni promjenama, neizvjesnostima pa čak i ponekim odustajanjima. No, odustajanje ipak nije bilo opcija u slučaju Zadovoljna akademije. Odlučeno je samo da se priča mora prilagoditi vremenu u kojem trenutno živimo, ali cilj je i dalje isti - motiviranim ženama željnima novih znanja i promjena osigurati mogućnost da te želje i ostvare.

Prilagodba Zadovoljna akademije situaciji

Da odustajanje od nove sezone nikako nije bilo opcija potvrdila je i Tihana Korać, glavna urednica portala Zadovoljna.hr.

"Neizvjesna situacija i izazovne okolnosti potakle su nas da projekt izvedemo na način koji će biti siguran i koristan našim čitateljicama.

Kako se poznavanje digitalnih tehnologija u ovom trenutku pokazalo važnijim nego ikada prije, ove sezone fokus smo usmjerili upravo prema tim znanjima i vještinama. Jer digitalna pismenost nije rezervirana samo za 'digitalce' koji se isključivo time bave, već je nužna i onima kojima je primarna djelatnost nešto sasvim drugo - pečenje kolača, izrađivanje nakita, uzgoj jagoda.

Za takve i slične mikropoduzetnice, kao i one kojima je kriza dala poticaj i hrabrost da tek krenu u ostvarivanje svojih želja, zajedno s Algebrom osigurali smo 50 edukacija digitalnog marketinga", objasnila je i dodala kako je unatoč silnim promjenama koje su nas zatekle mantra ekipe koja stoji iza Zadovoljna akademije ostala ista - "ako jednoj ženi edukacijom uspijemo pomoći da promijeni svoj život, sezona je uspjela".

"Iza nas su tri sezone koje su uspjele, veselimo se četvrtoj Zadovoljna akademiji", poručila je.

50 edukacija

A u toj četvrtoj sezoni Zadovoljna akademije u suradnji s Algebrom i Googleom daruje već spomenutih čak 50 edukacija specijalizirane verzije popularne Digitalne garaže.

O čemu se točno radi? Digitalna garaža je edukacija koja se već nekoliko godina provodi u partnerskoj suradnji s Algebrom. Obuhvaća sedam kratkih interaktivnih online radionica koje vode stručnjaci u edukaciji digitalnih vještina, a onima koji je završe može poslužiti kao izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internetskog marketinga.

Teme online radionica su uvod u digitalni marketing, web stranica kao temelj digitalnog marketinga, korisnici web stranice i ciljna skupina, uvod u SEO (optimizacija web stranica), Google My Business, uvod u Google AdWords oglašavanje i uvod u Google Analytics.

Prijave su otvorene do 17. lipnja 2020. pa je sada idealna prilika da sjednete za vaše računala i napišete motivacijsku poruku zašto ste baš vi osoba koja treba dobiti besplatnu edukaciju. Prijaviti se možete OVDJE, a imena dobitnica bit će objavljena 18. lipnja.

Kako se održavaju predavanja?

Digitalna garaža održat će se u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect 9 koji omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Polaznice moraju imati vlastito računalo i internetsku vezu. Prije samog predavanja dobit će upute kako pristupiti predavanju.

Polaznice će proći Digitalnu garažu kroz deset termina u trajanju od 2 sata. Moći će birati između jutarnjeg termina i popodnevnog termina. Još detalja pročitajte OVDJE.

U tijeku su prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije Digitalna garaža raspored predavanja Foto: Zadovoljna.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene