Denis Parać (Foto: PU zadarska)
Denis Parać (Foto: PU zadarska)

Zadarska Policijska uprava traga za 40-godišnjim Denisom Paraćem kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela s elementima nasilja, neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Prema informacijama kojima raspolaže policija, riječ je o osobi koja bi mogla biti naoružana i sklona uporabi vatrenog oružja, priopćeno je u nedjelju iz PU zadarske.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Svjetski mediji raspisali se o intervjuu Predsjednice o nasilju nad migrantima, Grabar-Kitarović poručila: "To su krivi prijevodi" Zapljena droge PU dubrovačko-neretvanske (Foto: Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska) Dubrovačka policija kod čak 43 osobe pronašla kokain, speed, marihuanu, hašiš, ecstasy, tablete…

Sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o traženom Denisu Paraću (1978.), mjestu gdje se nalazi ili skriva, ili o osobama koje mu pomažu u skrivanju, policija poziva da o tome obavijeste Policijsku upravu zadarsku na broj telefona 192.

U priopćenju PU zadarske, koje je u nedjelju objavljeno i na službenim internetskim stranicama Ministarstva unutra poslova (MUP) RH, podsjeća se da pomaganje osobi koja je osumnjičena za kazneno djelo, također predstavlja kazneno djelo. (Hina)