Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga, nasilje i oružje

Jeste li vidjeli ovog čovjeka? Policija traga za njim

Denis Parać (Foto: PU zadarska)
Denis Parać (Foto: PU zadarska) Foto: PU zadarska
Zadarska Policijska uprava traga za 40-godišnjim Denisom Paraćem kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela s elementima nasilja, neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prema informacijama kojima raspolaže policija, riječ je o osobi koja bi mogla biti naoružana i sklona uporabi vatrenog oružja, priopćeno je u nedjelju iz PU zadarske.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Ilustracija Bilo je svega Pao diler u Rijeci: Kad mu je policija pretražila stan, imala je što vidjeti

Sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o traženom Denisu Paraću (1978.), mjestu gdje se nalazi ili skriva, ili o osobama koje mu pomažu u skrivanju, policija poziva da o tome obavijeste Policijsku upravu zadarsku na broj telefona 192.

U priopćenju PU zadarske, koje je u nedjelju objavljeno i na službenim internetskim stranicama Ministarstva unutra poslova (MUP) RH, podsjeća se da pomaganje osobi koja je osumnjičena za kazneno djelo, također predstavlja kazneno djelo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene