Denis Parać (Foto: PU zadarska)
Denis Parać (Foto: PU zadarska)

Zadarska Policijska uprava traga za 40-godišnjim Denisom Paraćem kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela s elementima nasilja, neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Prema informacijama kojima raspolaže policija, riječ je o osobi koja bi mogla biti naoružana i sklona uporabi vatrenog oružja, priopćeno je u nedjelju iz PU zadarske.

Vezani članci Nasilje u Hong Kongu (Foto: AFP) Novi val nasilja u Hong Kongu: Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele, policija uzvraća suzavcima i vodenim topovima Katarina Alvir (Foto: Dnevnik.hr) Katarina Alvir izvještava s prosvjeda u Barceloni: "Sve je mirno, okupilo se znatno manje ljudi i čuju se uzvici 'dosta okupacije' i 'stop okupaciji'"

Sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o traženom Denisu Paraću (1978.), mjestu gdje se nalazi ili skriva, ili o osobama koje mu pomažu u skrivanju, policija poziva da o tome obavijeste Policijsku upravu zadarsku na broj telefona 192.

U priopćenju PU zadarske, koje je u nedjelju objavljeno i na službenim internetskim stranicama Ministarstva unutra poslova (MUP) RH, podsjeća se da pomaganje osobi koja je osumnjičena za kazneno djelo, također predstavlja kazneno djelo. (Hina)