Denis Parać (Foto: PU zadarska)
Denis Parać (Foto: PU zadarska) Foto: PU zadarska

Zadarska Policijska uprava traga za 40-godišnjim Denisom Paraćem kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela s elementima nasilja, neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Prema informacijama kojima raspolaže policija, riječ je o osobi koja bi mogla biti naoružana i sklona uporabi vatrenog oružja, priopćeno je u nedjelju iz PU zadarske.

Vezani članci Policija, ilustracija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a Policija pronašla gotovo kilogram marihuane i speeda Pao diler s područja Solina: Policija kod njega pronašla gotovo kilogram marihuane i speeda

Sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o traženom Denisu Paraću (1978.), mjestu gdje se nalazi ili skriva, ili o osobama koje mu pomažu u skrivanju, policija poziva da o tome obavijeste Policijsku upravu zadarsku na broj telefona 192.

U priopćenju PU zadarske, koje je u nedjelju objavljeno i na službenim internetskim stranicama Ministarstva unutra poslova (MUP) RH, podsjeća se da pomaganje osobi koja je osumnjičena za kazneno djelo, također predstavlja kazneno djelo. (Hina)