Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedjelju 22.veljače 2009.godine oko 17.00 sati, iz obiteljske kuće u mjestu Suhovare, udaljio se Ante Rodić, rođen 10. siječnja 1955. godine.


Njegov je nestanak tri dana kasnije policiji dojavio susjed. Navodno se radi o osobi koja je sklona odlutati od kuće, a susjedi sumnjaju da je otišao s Romima s područja Zemunika, s kojima se inače družio. Zadnji je put viđen u ponedjeljak u društvu tamnoputog mladića koji vozi zeleni kombi marke 'TAM'.

Vezani članci Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi Policijski očevid, ilustracija Tuga u Zadru nakon smrti motociklista: ''Napisao sam na Facebooku 'svi smo se vratili živi i zdravi'. A onda su počeli zvoniti telefoni...''

Ante Rodić visok je 180 centimetara, srednje je tjelesne građe i crne prosijede kose, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice. U slučaju korisnih saznanja, policija moli građane da nazovu broj 92 ili se jave u najbližu Policijsku postaju.