Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prikupljeno 50.000 kuna

Za Valentininu operaciju potrebno još 250.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za bolesnu djevojčicu Valentinu Štrk do sada je prikupljeno 50.000 kuna, a za operaciju u Padovi potrebno joj je 250.000 kuna, rekli su nam članovi udruge 'Dobro srce' koja je odlučila pomoći Valentini.

Humanitarna udruga 'Dobro srce' u dva tjedna koliko prodaje slike umjetnice Ane Beraković Guberac, za operaciju koja je potrebna Valentini prikupila je 10.00 kuna. Slike su se prodavale na Korzu u Slavonskom Brodu, a prodaja će se nastaviti u Opatiji. 'Priloge su davali mali ljudi, na žalost nitko od gradskih čelnika niti velikih tvrtki nije se odazvao', rekla nam je Guberac te dodala kako je od početka akcije do sada ukupno prikupljeno 50.000 kuna.

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Slika nije dostupna Humanitarna akcija Dobri ljudi: U tri dana za obitelj Dragić prikupljeno 40.000 kuna

Podsjetimo, 13-godišnja Valentina živi s jednim bubregom i ima epilepsiju. Dolazi iz obitelji s petero djece koja živi u vrlo teškoj materijalnoj situaciji.Trenutno proživljava svoje najteže trenutke jer je oboljela i od tumora ovojnice maternice. Jedini spas je u hitnoj operaciji u Padovi koja stoji 250.000 kuna.

>> Odrekao se mirovine za Valentininu operaciju

Humanitarna udruga 'Dobro srce' optimistična je i nada se dobrom uspjehu. Mole se svi zainteresirani da se priključe s donacijama i dobrovoljnim prilozima te zajedničkim snagama 13-godišnjoj Valentini podare život. Novčana sredstva možete uplatiti na žiro račun Raiffeisen banke 2484008-1104466044 ili se javiti na broj telefona 095/904-7497, 095/911-4899.

Za pomoć 13-godišnjoj Valentini snimljen je i spot koji možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene