Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svježije uz pljuskove

Uskoro nam stiže osvježenje - doznajte kada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vremenska prognoza za petak kaže da će biti vrlo vedro i toplo. Vruće će biti iduća dva dana, a u nedjelju stiže osvježenje.

Danju će u petak u Zagrebu i drugdje u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji biti sunčano, sparno i vruće, s najvišom popodnevnom temperaturom kao i danas, oko 35 stupnjeva. Zapuhat će umjeren sjeverozapadnjak što će nas malo osvježavati. Čuvajte se od sunca,vrućine i sparine - kako znate i umijete!

>>
U Dubrovniku u 2 UJUTRO 31 Celzijus, u Splitu 28!

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

U Istri i na Kvarneru će biti danju vedro uz popodnevnu vrućinu, a puhat će slab i umjeren vjetar zapadnih smjerova. U Gorskom kotaru i Lici sunčano i vrlo toplo, uz popodnevni razvitak gomilastih oblaka iz kojih bi mogla bljesnuti munja i zagrmjeti.

U Dalmaciji će biti vedro i vrlo toplo, s popodnevnom vrućinom, a najtoplije će biti u Zagori. Na moru će danju osvježavati slab i umjeren maestral. To uključuje i toplo more, kojemu temperatura mjestimice prelazi 25 stupnjeva. No, nije sve tako idilično. Pokazatelj ultraljubičastog zračenja vrlo je visok posvuda, što zahtijeva prikladnu pozornost i zaštitu.

Vremenska prognoza za iduća tri dana:

Sljedeći dani donose promjenu vremena. U subotu još kako- tako, a u nedjelju zamjetnije osvježenje i mjestimice pljuskovi i grmljavina. U ponedjeljak ugodna svježina,povremena kiša i pljuskovi.

Na Jadranu će doći do zamjetno manja promjena vremena. Od nedjelje malo svježije i tek mjestimice pljusak ili neverin. Puhat će umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene