Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje južina

Vremenska prognoza: Mogući pljuskovi, ali ipak većinu će dana biti sunčano!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda ćemo biti u polju povišenog tlaka po visini će nad našim krajevima još i u utorak, uglavnom prijepodne kružiti vlažan zrak, zbog kojeg još ponegdje idućih sati može pasti i malo kiše.

Hrvatska jutro:

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"


U utorak će u početku biti uglavnom djelomice sunčano, rijetko uz malo kiše ili kakvog pljuska. Pri tom će puhati slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura, u untrašnjosti od 7 do 10, a na moru između 10 i 15 stupnjeva. Dakle, bit će i malo svježije nego ovih dana.
 

Unutrašnjost:
Poslijepodne će u kopnenom području prevladavati sunčano. Puhat će slab, u središnjim krajevima i umjeren jugozapadnjak, a najviša dnevna temperatrua bit će između 19 i 23 stupnja.


Sjeverni Jadran:
Pretežno sunčano poslijepodne očekuje se i u gorskoj Hrvatskoj, a i na sjevernom Jadranu. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak pri čemu će se u najtoplijem dijelu dana mjeriti između 17 i 20 stupnjeva. U gorju moguće malo manje.


Južni Jadran:
I u Dalmaciji će kasnije prevladavati vedro. Puhat će jugo, većinom slabo ili umjereno, a najviša dnevna temperatura bit će od 18 do 21stupanj.


Tri dana kopno:
Uglavnom vedro vrijeme nastavit će se i idućih dana. U srijedu te ponovno u četvrtak ujutro mjestimice je moguća magla. Zato će jutra biti i malo svježija. Danju pak sve toplije, u drugoj polovici tjedna bit će neobično toplo za kraj travnja. U petak, uz jugozapadnjak očekujemo nove oblake, krajem dana u gorju već može biti i malo kiše.


Tri dana more:
I na moru će od srijede do petka prevladavati sunčano i vrlo toplo, odnosno sve toplije. Pred vikend i ovdje porast naoblake, a u petak navečer na sjevernom Jadranu mjestimice i slaba kiša. Većinom će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, u petak opet južina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene