Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak susreo se s Dardanom Gashijem, ministrom okoliša i prostornog planiranja Kosova.


Ministar Vrdoljak istaknuo je kako je operativna suradnja Hrvatske i Kosova samo početak u stvaranju suradnje sa zemljama u regiji gdje Hrvatska ima prednost jer prva ulazi u Europsku Uniju, te može biti regionalni lider. Komentirao je i najavljivane projekte ministarstva koji očekuju realizaciju.

>> Ministar Vrdoljak: Najveći problem je kreditna sposobnost građana

Vezani članci Aleksandar Vulin, Gordan Grlić Radman Vulin žestoko napao hrvatskog šefa diplomacije: ''Na to može odgovoriti samo medicina" Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) Sastanak vladajuće koalicije: Čačić prozvao HNS-ove ministre, Vrdoljak mu odgovorio bez puno riječi

'Dvije stvari koje su dosta ambiciozne, a moraju se pokrenuti su urbana regeneracija i obnova fasada starih gradskih jezgra. Tu moramo naći sredstva najvjerojatnije Unije jer danas u proračunu to jako teško možemo očekivati. To je model koji do kraja godine moramo složiti', rekao je Vrdoljak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.