Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Četrdeset osmogodišnji muškarac je zatečen u vožnji u četvrtak, 20. kolovoza, u 18.10 sati, u Novigradu Podravskom. Upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga.


Prekršajni sud u Koprivnici kaznio je 48-godišnjeg muškarca novčanom kaznom od 24.600 kuna i zabranom vožnje na 15 mjeseci, jer je vozio bez položenog ispita i pod utjecajem droge, izvijestila je u subotu koprivničko-križevačka policija.

Vezani članci Zoran Mamić Zoran Mamić traži da kaznu zatvora odsluži u BiH: "Osobno želim naglasiti - niti sam u bijegu, niti bih ikada bio" Aleksej Navaljni Rusija neće dopustiti da Navaljni umre u zatvoru: "Ponaša se kao huligan koji želi pozornost. Jedan dan ga boli ruka, drugi noga..."

Četrdeset osmogodišnji muškarac je zatečen u vožnji u četvrtak, 20. kolovoza, u 18.10 sati, u Novigradu Podravskom. Upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga, priopćili su iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

U petak je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, gdje mu je izrečena novčana kazna od 24.600 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na 15 mjeseci - kada za to stekne uvjete, tj. kada položi vozački.