Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlč. Zlatko Sudac pokrenuo je informativni portal i najavio osnivanje katoličke televizije.


To je način na koji će Sudac pokušati izaći iz medijske blokade i preko interneta izravno komunicirati s javnošću, piše Večernji list. Redakcija portala velecasnisudac.com smještena je u Zagrebu. 'Portal će, zasad, biti ekskluzivan izvor informacija o meni, mom radu i projektima, te će i štititi navedeno', stoji na portalu.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Sudac naredio Donaldu Trumpu da mora predati porezne prijave za zadnjih osam godina Slika nije dostupna Zlatko Sudac bezrezervno podržava Jadranku Kosor

>> Biskupi izolirali Sudca, Betanija u likvidaciji?

'Prvi je korak interaktivni portal, drugi katolička televizija, a treći izgradnja međunarodnog interdisciplinarnog duhovnog pastoralnog centra, koji bi bio središte svega toga, i nakladničke kuće i televizije i poliklinike i duhovno-pastoralnog centra sa svim sadržajima za socijalno ugrožene, branitelje, invalide, hendikepiranu djecu i različite udruge koje su u potrebi', rekao je Sudac na blagoslovu portala, dodavši kako ne sumnja da će uspjeti u svim projektima, jer dosad je sve uspjelo, nešto čak i prije planiranog.

Osim vijesti iz života i rada Sudca, za portal će pisati i poznatih kolumnisti, poput Zorana Vukmana, Slavena Letice, Živka Kustića, a dvije godišnje kolumne obećala je napisati i bivša ukrajinska predsjednica Julija Timošenko.