Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnica otrovanog psa:

'Jeli su nešto crveno, rekli su mi da je to vjerojatno neurološki otrov'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su vlasnici dva psa prijavili policiji trovanje svojih kućnih ljubimaca, a navodno je u posljednja dva dana na području Maksimira u Zagrebu otrovano 19 pasa.

'Jutros smo zaprimili prijavu da su dva psa otrovana na području Maksimira, preko puta zelene bolnice', potvrdili su za Dnevnik.hr u PU zagrebačkoj te dodali da su uključene sve mjerodavne službe.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Na veterinarskom fakultetu potvrdili da su otrovani psi

Na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu potvrdili su nam da su kod njih na liječenju dva otrovana psa.

>> Malo koji čovjek bi napravio ono što radi ovaj pas...

Gospođa Marina, vlasnica jednog od otrovanih pasa kaže da je na području Maksimira u posljednja dva dana, koliko ona zna, otrovano njih 19. Njezina osmomjesečna Kali konzumirala je, kaže nekakvu crvenu tvar nakon koje joj je pozlilo. 'Bili smo u šetnji na livadi preko puta zelene bolnice i ondje je našla nešto crveno. Pokušala sam je očistiti od toga, ali očito to nije bilo dovoljno. Ubrzo se počela tresti. Rekli su mi da se sumnja da je to crveno bio nekakav neurološki otrov', ispričala je gospođa Marica.

Policija istražuje slučaj otrovanih pasa

U policiji su nam rekli kako se istražuje o čemu se točno radi i da su u slučaj uključene sve nadležne službe koje bi trebale utvrditi i što je točno tvar od koje su otrovani psi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene