Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas su vlasnici dva psa prijavili policiji trovanje svojih kućnih ljubimaca, a navodno je u posljednja dva dana na području Maksimira u Zagrebu otrovano 19 pasa.


'Jutros smo zaprimili prijavu da su dva psa otrovana na području Maksimira, preko puta zelene bolnice', potvrdili su za Dnevnik.hr u PU zagrebačkoj te dodali da su uključene sve mjerodavne službe.

Na veterinarskom fakultetu potvrdili da su otrovani psi

Vezani članci Rekonstrukcija tramvajske pruge / Ilustracija "Jesam prošao, instruktore?" Vozilom autoškole upao u tramvajske tračnice Središte Zagreba zatvoreno za motorna vozila - 3 Idite tramvajem: Danas ne možete autom u centar Zagreba

Na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu potvrdili su nam da su kod njih na liječenju dva otrovana psa.

>> Malo koji čovjek bi napravio ono što radi ovaj pas...

Gospođa Marina, vlasnica jednog od otrovanih pasa kaže da je na području Maksimira u posljednja dva dana, koliko ona zna, otrovano njih 19. Njezina osmomjesečna Kali konzumirala je, kaže nekakvu crvenu tvar nakon koje joj je pozlilo. 'Bili smo u šetnji na livadi preko puta zelene bolnice i ondje je našla nešto crveno. Pokušala sam je očistiti od toga, ali očito to nije bilo dovoljno. Ubrzo se počela tresti. Rekli su mi da se sumnja da je to crveno bio nekakav neurološki otrov', ispričala je gospođa Marica.

Policija istražuje slučaj otrovanih pasa

U policiji su nam rekli kako se istražuje o čemu se točno radi i da su u slučaj uključene sve nadležne službe koje bi trebale utvrditi i što je točno tvar od koje su otrovani psi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook