Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlahušić prozvao Šuicu

'Zemljište na Srđu vrijedi 100 milijuna kuna, a ne dva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare tvrtku 'Razvoj golf' da vrati zemljište na Srđu u vlasništvo grada.

Gradonačelnik Vlahušić rekao je da tvrtka 'Razvoj golf' Dubrovniku nije uplatila oko dva milijuna kuna za zemljište, dodajući da je tu riječ 'o slučaju tzv. prebijanja novca'. S tim u vezi, rekao je Vlahušić, tvrtka 'Razvoj golf' uplatila je dva milijuna kuna depozita kako bi sudjelovala u natječaju za dobivanje koncesije nad Imperijalom, tvrđavom na Srđu. Tako je, dodao je, grad Dubrovnik zapravo prodajom zemljišta na Srđu taj novac 'prebio'.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

'Prema mojim saznanjima, vrijednost ovog zemljišta nije dva milijuna kuna, nego 100 milijuna kuna', rekao je Vlahušić. Istaknuo je kako, bez obzira na to hoće li Državno odvjetništvo utvrditi nepravilnosti vezane uz prodaju tog zemljišta, smatra da je sama prodaja bila nemoralan i štetan čin za grad Dubrovnik i njegove stanovnike. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene