Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ružno su me vrijeđali'

Biskup koji je jučer 'opleo' po Petrovu, danas ugasio profil na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisački biskup Vlado Košić neugodno je iznenađen medijskom pažnjom koju je dobio nakon objave svog mišljena o Mostu na Facebooku.

Nakon što su mediji prenijeli dvije veoma oštre izjave Vlade Košića s Facebooka, on se osvrnuo na cijelu situaciju.

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

'Htio bih reći još ovo: nisam se nadao da će moja razmišljanja doći na glavne dnevnike danas u hrvatskim nacionalnim televizijama. Naime, mislio sam da je fb komunikacija koja nije medijska, dapače da oni koji preuzimaju opojedina sobna razmišljanja na fb bez odobrenja njihovih vlasnika zapravo kršenje privatnosti. A mene nitko nije pitao dopuštam li da se to upotrijebi. Imao sam popodne dva poziva iz dviju televizija i nisam pristao ništa reći, dapače, odgovorio sam: to ne želim da bude u medijima, ja sam to napisao kao vlastito razmišljanje na svom osobnom fb-statusu.

Budući da me mnogi čitatelji, koje ja niti ne poznajem niti imam što reći na njihova mišljenja koja poštujem, premda se ne moram s njima slagati, veoma ružno vrijeđali danas svojim porukama i objavama na fb, odlučio sam zatvoriti svoj fb.

Stoga pozdravljam sve svoje prijatelje i mislim da je prijateljstvo nešto više od ovog načina komunikacije, jer ako podijeliš nešto s prijateljima, to ne bi trebali čitati neprijatelji. Ja žalim ako sam koga nehotice povrijedio, to nisam nikada želio.

Samo sam iznosio svoje stavove, na koje mislim imam pravo. U kritici pojedinih javnih djelatnika vodila me misao moga profesora i mentora Ivana Goluba koji je jednom rekao: JAVNI POSAO JAVNA KRITIKA.

Naime, tko se prihvati javnih poslova mora biti spreman ne samo na pohvale nego i na kritike. Te kritike ne moraju biti zlonamjerne, pa i kada su oštre i nedvosmislene. A kada se radi o dobru naroda, svi smo mislim dužni pridonijeti onomu što je za njegovo dobro. To mi nitko ne može zabraniti niti me zbog toga smije vrijeđati. Želim svima svako dobro, a i prijateljima i neprijateljima: BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2016. GODINA!', napisao je Košić na postu koji je javno dostupan, kao i prethodne kritike koje je uputio na račun Mosta i SDP-a.

 

Htio bih reći još ovo: nisam se nadao da će moja razmišljanja doći na glavne dnevnike danas u hrvatskim nacionalnim...

Posted by Vlado Košić on Monday, December 21, 2015

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene