Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor: Još više reda, još više rada

Vlada odustala od odredbe o 'fušu', možete pomagati susjedima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je izmijenila dva zakona uvidjevši vlastite propuste. Akcija zaustavljanja rada na crno i popularnog fuša zapela je.

Od odredbe po kojoj vam ne može pomoći nitko tko ne stanuje unutar 500 metara od vaše kuće odustalo se. Razlog - u pitanje su primjerice došle berbe grožđa ili sitni popravci kod susjeda. U Zakonu o radu promijenjene su odredbe o određivanju radnog vremena.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

>> Vlada mijenja odredbe o 'fušu': Susjedi dalji od 500 metara ipak će moći pomagati

Zbog štednje Vlada je najavila ukidanje naknada za članove povjerenstava i radnih tijela koji rade u državnoj službi, a naknade za stručnjake se smanjuju.

'Temeljni cilj je naći još više prostora za uštede i racionalizaciju i odgovorno ponašanje prema novcu poreznih obveznika i zašto kažem još više rada i još više reda i još više rada', rekla je premijerka Jadranka Kosor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene