Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vjetar nosio krovove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako nevrijeme s olujnim vjetrom zahvatilo je danas poslijepodne desetak potpapučkih sela u Požeštini, a najviše su stradali krovovi obiteljskih kuća i gospodarskih objekata, no štete imaju i vlasnici pojedinih voćnjaka i plastenika.

Jak, olujni vjetar je nosio crjepove s krovova. Pune ruke posla imali su i vatrogasci koji su nastojali žurno sanirati štetu.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Štete zbog juga; ilustracija Šteta se još zbraja Snažno nevrijeme poharalo obalu: Razbacani betonski blokovi, uništene brodice i plaže, oštećene šetnice...

Luka Josipović iz prigradskog naselja Turnića kojemu je uništen krov kuće kazao je kako u svojih 85 godina života nije doživio takvo nevrijeme.

Obilazeći naselja u kojima je nevrijeme nanijelo štetu, požeški je župan Zdravko Ronko najavio da će Županija i grad Požega pomoći obiteljskim gospodarstvima koja su pretrpjela štetu. 

Kolika je točno šteta utvrdit će komisije koje se nalaze na terenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene