Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opreza nikad dosta

Vjerovali agenciji pa kupili stan koji opet moraju platiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Samobora s dvoje male djece mogla bi završiti na ulici. Ispostavilo se da stan koji su kupili preko agencije za nekretnine nema čiste papire. Novi vlasnik, tvrde, od njih traži da ponovno plate stan koji su već platili. Pri kupnji nekretnina, opreza, čini se, nikad dosta.

Na prvi pogled idilična slika, no Admir i Snježana misle samo na jedno. Hoće li ostati bez krova nad glavom? Obitelj Admirove supruge prodala je stan na Trešnjevci i kupila novi u Samoboru prije 10 godina. Pošteno su ga, tvrde, platili 100 tisuća tadašnjih maraka. Nakon nekog vremena - počinju problemi s papirima.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

'Postojeći ugovor pokazuje da nema nikakvih opterećenja, nakon godinu dana se pojavio novi vlasnik koji traži cifru novca koju mi ne možemo platiti', kaže Amir.

Da bi se mogli upisati kao vlasnici, trebali bi platiti za njihovu obitelj nedostižnih 49 tisuća eura. Stan su kupili preko agencije i zato su bili sigurni da su papiri čisti. Na sudu su im rekli da su trebali biti pažljiviji i da moraju platiti ili izaći iz stana.

Admir kaže kako shvaća da novi vlasnik samo želi podmiriti dugove koje ima s bivšim vlasnikom zgrade. Krivi agenciju koja je pak odbila komentirati slučaj. Mujkanovići se nadaju da će s novim vlasnikom zgrade uspjeti pronaći zajednički jezik i da neće s dvoje male djece završiti na ulici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene