Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Više osoba na krim obradi zbog ubojstva Pukanića i Franjića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više osoba privedeno je na kriminalističku obradu u Policijsku upravu zagrebačku i vukovarsko-srijemsku zbog sumnje da su povezani s ubojstvom novinara i suvlasnika tjednika 'Nacional' Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franjića.

Izvijestila je o tome jutros glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Zbog, kako je rekla, interesa istrage broj privedenih osoba i njihov identitet nije željela otkriti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okupilo se 200 ljudi Posljednji ispraćaj Mirjane Pukanić Slika nije dostupna Svjedočila vještakinja Beograd: Nastavljeno suđenje za Pukanićevo ubojstvo

Naglasila je da je kriminalistička obrada atentata na Pukanića i Franjića vrlo intenzivna i složena te da se policiji i dalje javlja velik broj građana nakon što je objavila fotorobot osobe za koju se sumnja da je u vrijeme ubojstva bila na parkiralištu zgrade Nacionala na kojem su u eksploziji bombe poginuli Pukanić i Franjić.

>> U 16 sati sprovod Ive Pukanića

>> 'Ja ne mogu organizirati kupnju kutije cigareta, a kamoli ubojstvo' 

Identitet osobe s fotorobota još nije utvrđen, kazala je Ljuba pozvavši građane da i dalje pomognu policiji u rasvjetljavanju tog zločina. 

Kao što je i najavljeno, danas je u Zagreb stiglo pojačanje od 250 policajaca i drugih policijskih uprava i oni će do kraja dana biti raspoređeni po zagrebačkim kvartovima.

Policijska glasnogovornica je rekla da se na pokopu Ive Pukanića poslijepodne u Velikoj Gorici očekuje velik broj građana pa će policija promet regulirati u Velikoj Gorici na način kao za Dan mrtvih. 

Zamolila je građane koji žele odati posljednji pozdrav novinaru i suvlasniku Nacionala da svoja vozila parkiraju na prostoru NK Radnik, a potom da se na groblje upute pješice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene