Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U RUSKOJ POKRAJINI

VIDEO Potresna snimka oproštaja djeteta od oca koji je mobiliziran i poslan na ratište: "Molim te, vrati se..."

Ruski prosvjednici protiv mobilizacije u sukobu s policijom
Ruski prosvjednici protiv mobilizacije u sukobu s policijom Foto: Afp
Pojavila se videosnimka na kojoj se vidi nevjerojatno tužan oproštaj između ruskog djeteta i njegovog oca, koji je mobiliziran i poslan na ratište u Ukrajini.

U jeku početka mobilizacije ruskog stanovništva za rat u Ukrajini, na internetu se pojavila potresna videosnimka, koja prikazuje dijete koje pozdravlja oca koji odlazi u rat.

Na snimci se vidi skupina mobiliziranih Rusa iz mjesta Stari Oskol, koje se nalazi u pokrajini Belgorod, kako odlaze u službu, prenosi Daily Mail. Može se čuti dijete jednog od muškaraca kako viče: "Tata, zbogom. Molim te, vrati se. Tata, bok!".

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Rusiji - 1 Iz minute u minutu Ruski mediji objavili koliko se rezervista dosad odazvalo pozivu na mobilizaciju: Dobrovoljci pristižu u vojne urede

Nakon toga, dijete nastavlja neutješno plakati, dok njegov otac polako odlazi, izgubljen u skupini muškaraca od kojih se neki neće vratiti.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u srijedu je objavio da uvodi djelomičnu mobilizaciju ruskog stanovništva. Ruske će vlasti poslati oko 300 tisuća ljudi na ratište u Ukrajinu.

Cijelu videosnimku potresnog oproštaja pogledajte u nastavku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene