Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad se užitak pretvori u glavobolju

VIDEO: Zamke seksa na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste na moru, onda ste sigurno na plaži. Sunčanje, kartanje, picigin... No, tu često nije kraj ljetnim radostima. Ima i onih koji na plaži vode ljubav. Dva takva para u Rovinju je u 'nezgodnom' trenutku vidjela i prijavila policija...

Njemački i austrijski par uživali su u čarima ljeta naočigled svih. I otišli su, za zakon, predaleko. Policajac koji ih je vidio tvrdi kako je bio šokiran prizorom i odmah je reagirao. Zakon je zakon, a strast je stast. Sudac im je odredio prekršajnu kaznu - za seks na plaži svaki par državi mora platiti kaznu od 102 eura.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci

'Muške osobe u svakom od tih parova sa zadnje strane uzimali svoju partnericu koje su pritom bile oslonjene na stijene. To je izazavalo policajčevo zgražanje, snebivanje i grubi osjećaj stida', kazao predsjednik rovinjskog Prekršajnog suda Damir Šurina.

Unatoč kazni od 102 eura svakom paru, no sud smatra da je kazna premalena jer je tolika i kazna za parkiranje na mjestu rezerviranom za invalide.102 eura zasigurno neće zaustaviti seks na plaži, a struka tvrdi da bi zastarjeli zakon trebalo hitno mijenjati a kazne pooštriti.

Što mislite o seksu na plaži?

  • Zašto ne, neka ljudi uživaju
  • Postoji vrijeme i mjesto za to
  • To je degutantno i nedopustivo

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene