Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokve, kutije...

VIDEO Otac objavio u kakvim uvjetima njegovo dijete čeka RTG na Šalati: "Da svaku kunu za doprinos zapalimo, bila bi bolje iskorištena"

Užasni uvjeti na Šalati
Užasni uvjeti na Šalati Foto: Facebook/Vedran Jerković
"Nisam čak ni ljut. Ovo je žalost i jad." Riječi su to jednog nezadovoljnog oca koji je sa svojim djetetom, stopostotnim invalidom, čekao za RTG na odjelu ortopedije na Šalati.

Užasne uvjete dok čekaju na RTG snimio je jedan otac djeteta koje je stopostotni invalid. Sve je podijelio na svom profilu na Facebooku. Objavu Vedrana Jerkovića prenosimo u cijelosti.

"Ovo je čekaonica i kontejner za RTG na odjelu ortopedije na Šalati. Mislim da video govori sam za sebe, mogao bih snimiti na desetke ovakvih videa i fotki ovog jada u kojem čekamo s Tonkom. Neke štale koje sam vidio su luksuz spram ovoga.

To da dijete koje je stopostotni i invalid 4. stupnja nema nikakav prioritet neću ni spominjati. O posebnom osjećaju guranja Tonke na RTG kroz ove lokvetine vode nema smisla trošiti riječi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIOPĆENJE MINISTRA Beroš zaprijetio sankcijama liječnicima koji rade i privatno te ne ispunjavaju obaveze: "Pokrenuti su postupci"

Pročitajte i ovo Maja Vugrinec Mamić gripa, streptokokne infekcije... Maleni pacijenti proveli su Božić u Klaićevoj: "Bilježimo veliki porast oboljelih za razliku od prethodne dvije godine"

Da svaku kunu koju nam država pod prisilom otme za zdravstveni doprinos svaki mjesec zapalimo, vjerujte mi da bi bila bolje iskorištena. Nisam čak ni ljut. Ovo je žalost i jad", zaključio je frustrirani otac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene