Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠOKANTNA SNIMKA

VIDEO "Stani, je*em ti mater!" Biciklist u Zagrebu mahao nožem i prijetio vozačima, policija munjevito reagirala

Biciklist prijetio nožem
Biciklist prijetio nožem Foto: Screenshot
Zagrebački instruktor vožnje snimio je biciklista na Vrbanima koji mu je izletio pred automobil držeći u desnoj ruci poveći nož. Policija ga je uhvatila, a čini se da je bio pod utjecajem droga.

Zagrebački instruktor vožnje Krešimir Stunić ostao je u šoku kad je pred njegov automobil izletio biciklist s nožem u ruci.

Sve se odigralo 6. lipnja oko podneva u zapadnom dijelu grada, u neposrednoj bilizini trgovačkog centra Point. Prilikom skretanja ulijevo pred Stunićevo vozilo autoškole izletio je biciklist koji je u desnoj ruci držao poveći nož i u jednom ga trenutku okrenuo prema Stuniću.

"Stani, je*em ti mater", povikao mu je biciklist, na što mu je instruktor vožnje viknuo na koje svjetlo ide (na pješačkom preko kojeg je prelazio biciklist bilo je crveno svjetlo). 

Pročitajte i ovo Anita Jurić nema je danima Jeste li vidjeli ovu ženu? Njezina kuma i poznata blogerica objavila apel na mrežama

"Ajde puši ku*rac, majmune. Kurva ti je mama", zadnje je što mu je viknuo biciklist. Kako Stunić u automobilu ima i kamere, cijeli je incident snimljen, a objavio ga je na svom TikToku. 

@instruktor_trulac NOŽ #samoljubav ♬ original sound - Instruktor TRULAC

"Sve sam toga dana prijavio policiji, ali sam od njih dobio informaciju da su ga već pronašli jer su bile još dvije-tri prijave. Čini se da je bio na speedu. Izgleda da mu nije bilo prvi put, netko je i u komentarima napisao da imao s njim bliski susret", rekao nam je Stunić, koji nije odmah primijetio što je biciklist imao u ruci.

"Nisam odmah skužio da ima nož. Poslije sam razmišljao da objavim video ili ne, ali su mi prijatelji rekli da je tip papak i da samo kokodače, pa sam ga objavio: Neka ljudi vide kakvih kretena ima", kaže nam Stunić.

Pročitajte i ovo Petkovićev promašeni penal protiv Španjolske Narušeni odnosi? Otkriveno što je Petković rekao Perišiću prije nego što je uzeo loptu i promašio penal protiv Španjolske

U jednom komentaru ispod njegova videa zaista stoji i svjedočanstvo jednog vozača koji se također susreo s tim mladićem. Sve se odigralo također na Vrbanima, nekoliko stotina metara od trgovačkog centra.

"Derao mi se: 'Stani, pi*ka ti materina', ali stao sam i izišao van s čekićem", napisao je taj korisnik i dodao da je bicilist samo otišao dalje uz uvrede. "Kukavica obična", zaključio je.

Policija: Uhitili smo ga

Policija je potvrdila da je istog dana priveden muškarac sa snimke. "PU zagrebačka zaprimila je tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvaćanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečkog odvojka.

Istog dana operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije", objavila je zagrebačka policija.

Muškarac je prekršajno prijavljen za drsko ponašanje na javnom mjestu te za prekršaj iz članka 29. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Sud ga je proglasio krivim te mu je izrečena novčana kazna od 1090 eura. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene