Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet nam probušili mrežu

VIDEO: Slovenski beskućnici pobijedili hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenci su opet Hrvatima probušili mrežu. Ovaj put ne ribarsku nego nogometnu. Naime u prvom ogledu malonogometnih reprezentacija beskućnika Hrvatske i Slovenije, Slovenci su pobijedili s 4 : 2.

Unatoč jakoj podršci s tribina, hrvatski reprezentativci - beskućnici izgubili su od kolega iz Slovenije s dva razlike. 'To je sreća više bila, trebamo priznati da su protivnici malo bolji od nas', kaže Nenad Goluža, igrač hrvatske reprezentacije. Da Slovenci pak već duže vrijeme treniraju bilo je vidljivo na terenu. 'Treniramo oko godinu i pol , i to svake nedjelje', dodaje Darko Majtan , igrač slovenske reprezentacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nije bio previše zainteresiran'' Odlične vijesti za Vatrene! Gibon Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom Slika nije dostupna Poljska neriješeno s Makedonijom, Švedska pobijedila Sloveniju

'Želimo poboljšati odnose'

Najgore je bilo sucu. Zdušno je navijao za hrvatske beskućnike, no nisu pobijedili. 'Hoćemo poboljšati odnose između Slovenije i Hrvatske i nadam se da ćemo na ovakav način to i napraviti. Nije bilo nikakvih pritisaka, ali pobijedio je bolji', rekao je sudac Đani Tomičić. I jedni i drugi u sličnoj su životnoj situaciji, bez krova nad glavom, bez posla osuđeni da žive na otvorenom zraku. Već je dogovoren i revanš.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene