Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispod dječje sobe

VIDEO Ispred kuće uočio tragove stopala. Sledio se od onog što je vidio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je uočio tragove stopala, vlasnik kuće pregledao je snimke nadzornih kamera i uočio prizor od kojeg se sledio.

Policija je u potrazi za muškarcem koji je izveo bolesni seksualni čin pred prozorom dječje sobe u Middletonu. Naime, njegovu solo točku snimile su nadzorne kamere, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Počinitelj je u ranim jutarnjim satima 10. studenog potrošio više od pola sata na vrebanje jedne od kuća u Middletonu. Nakon što je uočio niz otisaka stopala oko svoje imovine, vlasnik kuće pregledao je snimke nadzornih kamera. Otkrio je da je nepoznati počinitelj u vrtu njegove kuće izložio svoje genitalije.

Pedofil skriven na Facebook stranici 'vrebao' žrtve

Policija je objavila snimke počinitelja 'koji je masturbirao pred prozorom dječje sobe' u nadi da će ga netko prepoznati. Istražuju i je li incident povezan sa sličnim događajem koji je zabilježen u ponedjeljak, kada je jedna žena uočila nepoznatog muškarca kako zuri u nju kroz kuhinjski prozor. Kada ga je vidjela pobjegao je.

Inspektor Lee Hopwood poručio je kako je riječ o doista uznemirujućim incidentima.

'Sada želim da ljudi dobro pogledaju muškarca sa snimke i kažu nam tko je on', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene