Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna strana Save

VIDEO: Snimke spašavanja iz bujice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijatelj muškarca kojeg se spašavalo s broda iz Save rekao je da nije bilo potrebe za akcijom, a naše su kamere zabilježile još jednu dramatičnu snimku na kojoj je zabilježen pad jednog muškarca iz čamca u Savu.

Podsjetimo, muškarca se spašavalo helikopterom, a on je pružao otpor i odbijao pomoć. Nakon što je spašen privela ga je policija. 'On je u velikom šoku jer mu je brod potopljen, a brod mu je potopio helikopter,' rekao je njegov prijatelj Radoš Beč.

Pročitajte i ovo Policija Nakon očevida Uz Savu pronađeno tijelo: Policija otkrila detalje o muškarcu Potonuo splav Kartel u Beogradu - 6 Bježali da se spase FOTO Ovako danas izgleda splav koja je tonula s 400 ljudi, u panici su skakali u Savu: "Policajac je skočio za djevojkom koja se utapala"

'Ja sam trebao doći po njega i donijeti mu hrane jer je ostao zarobljen. Nije bila nikakva krizna situacija da ga se mora spašavati s helikopterom,' dodao je.

'Ja sam u šoku. Nadam se da će mu brod biti tu gdje je kada Sava ode,' rekla je prijateljica Živa Štupnik.

>> Specijalci spasili muškarca iz Save u Zagrebu, vodeni val stiže oko ponoći

Zabilježili smo i šokantne trenutke u kojima je muškarac u čamcu pored jednog od privatnih ugostiteljskih objekata brodova na Savi kod Zagreba ispao iz čamca, ali se, nasreću, izvukao iz podivljale rijeke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene