Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet moguć jedino iz vode

VIDEO: Na Krku postavili izložbu pod vodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Baškoj na otoku Krku postavljena je izložba pod vodom. Posjetitelji je mogu razgledavati samo plivajući ili roneći.

Plivajući znatiželjnici razgledavaju jedinstvenu izložbu pod vodom. 'Imam osjećaj kao da je u bazenu živa hobotnica, vidi se , iznimno su kvalitetne boje na kojima je to učinjeno, žive', rekao je Goran Rihtarić iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Kako se planira ostvariti smanjenje emisije ugljika u atmosferu? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić

Autor je uz postojeći postav i danas radio na novim slikama. 'Ovo modelirenje zapravo dolazi kao jedan lijepi nastavak ronjenja na dah čime se inače bavim', rekla je Magda Milas, model i ronilačka reprezentativka. Želja je ljepote hrvatskog podmorja približiti onima koji ne rone.

'Motivi koje sam izložio na prvoj izložbi isključivo su iz kvarnerskog područja, fotografije su nastale u periodu zadnjih par godina', tvrdi Marjan Radović, autor izložbe. Već prvih dana izložbe među turistima vlada veliko zanimanje za neobičnu izložbu.

Za one hrabrije autor sprema novo iznenađenje. Stalni postav podmorske fotografije na jednoj olupini za čije će razgledavanje sigurno trebati bar osnovni ronilački tečaj.  Do tada će njegove fotografije povremeno krasiti hrvatske bazene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene