Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za (ne)povjerovati

VIDEO Evo što o političkom protivniku zna politički tajnik HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjoj pressici HDZ-a o rezultatima proteklih lokalnih izbora, Tomislav Čuljak je pokazao koliko poznaje svojeg političkog protivnika i kako tumači njihovu filozofiju, ali i osnovne pojmove te iste političke filozofije.

Politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak danas je na pressici održanoj u središnjici HDZ-a u Zagrebu, pokazao kako ne zna izgovoriti niti ime najvećeg političkog rivala svoje stranke, SDP-a. Spetljao se i u tumačenju pojmova 'socijalno' i 'socijalističko'.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

>> Milanović: Kampanja je bila zloćudna; HDZ: Mi smo najjača stranka

'I kad se usporedi HDZ i vladajuća, glavna stranka SDP, onda se vidi koliko je HDZ danas jači i da imamo veću potporu građana u Hrvatskoj, nego socijalno-demokratska stranka, ili kako se zove SDP', rekao je Čuljak i izazvao podsmijeh prisutnih novinara, te se pritom i sam osmjehnuo.

Čuljak je nastavio dalje. 'Ako je to danas socijalna, socijalistička, socijalna, ne znam kakva... Ja mislim da su izgubili, sve što su imali, osim ove socijaldemokracije... socijalizma. Socijalizam su ostavili a sve drugo su izgubili', zaključio je Čuljak.

Pogledajte njegovu izjavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene