Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kud koji mili moji...

VIDEO: Doznajte gdje ljetuju naši političari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kninska svečanost za većinu političara bila je zadnje pojavljivanje u odijelima i kostimima prije odlaska na godišnji odmor. Kao i većina građana i oni će svakodnevnu odjeću na neko vrijeme zamijeniti kupaćim kostimima.

Nakon što je prošle godine pao sa skutera, 'leteći' ministar zdravstva Darko Milinović ove će godine malo bolje paziti u ljetnim radostima na Viru. 'Vodim ženu, vodim djecu. Tamo imam kosilicu, imam prelijepu travu, možda najljepšu na Viru. Već je pet godina uzgajam i nadam se da je već negdje u engleskom štihu. Ne dam nikome da gazi po njoj'.

Pročitajte i ovo Političari na godišnjem odmoru - 11 bit će posla i tijekom ljeta Gdje će političari na godišnji? Nekima je ljeto praktički radno, a drugi mora neće ni vidjeti Slika nije dostupna Za mnoge najljepši dio ljeta Toplo i sunčano: U posezoni se nastavlja pravo ljeto

Ministar pravosuđa Ivan Šimonović pak žudi za odmorom. O lokaciji se još dvoumi, no na pitanje koga će povesti - dvojbi nema. 'Ako ikud budem išao vodit ću sa sobom suprugu i psa'. 

Nikakvih dvojbi nema morski vuk Božidar Kalmeta koji svakog ljeta u karti ima zacrtan rodni Zadar, gdje će uživati s obitelji. 'tako i tako cijele godine ne vidim djecu jer sam bez njih u Zagrebu pa ću sada biti s njima nekoliko dana. Boje nemam, bijel sam kao sir'.

Godišnji pak nema ministar turizma Damir Bajs koji će odmor iskoristiti kasnije, a ljetovanje je nepoznat pojam i njegovom stranačkom šefu Josipu Friščiću.

'Ja sam kontinentalac, žabar. Plivati znam, kako se kaže, za nužne potrebe. Da nekoga treba spasiti teško bih ga ja spasio, jer ja jedva sebe do obale doguram', našalio je Friščić. 

Petrčani kod Zadra već godinama su ljetna rezidencija bivšeg šefa Sabora Vladimira Šeksa koji se unutar kamenog zdanja igra s unucima. Đurđa Adlešič pak godinama odmara u Novom Vinodolskom, a Luka Bebić ne bi mijenjao dolinu Neretve gdje može promatrati kako stoje radovi na Pelješkom mostu. Ministar Šuker odlazi u Crikvenicu, a Damir Polančec na Krk baš kao i Zoran Milanović. Premijerka Kosor ne mijenja lokaciju - i ove godine to je Brač. Tamo bi mogla susresti ministra Božu Biškupića, ali i optuživanog Berislava Rončevića. Kapetan koji je prvi napustio brod - godišnji je uzeo ranije. Kojim smjerom plovi - još nije poznato. On svoj godišnji još nije ispucao...

Zaslužuju li ministri godišnji odmor ovo ljeto?

  • Apsolutno
  • Da jer će nas lakše izvući iz krize
  • Nikako
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene