Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Isplati se boriti'

Vesna Balenović prosvjeduje ispred Ine, želi svoja prava!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Balenović prosvjeduje ispred upravne zgrade Ine, tražeći povratak na radno mjesto. Prosvjedovat će dok je ne vrate na radno mjesto. Bivša radnica otkaz je dobila jer je upozorila na korupciju.

Jedanaest godina poslije DORH je potvrdio njezinu kaznenu prijavu, no Balenović još uvijek nije vraćena na posao. Iz uprave INE poručuju da su zahtjevi Vesne Balenović neosnovani te da tvrtka prema njoj nema obveza.

>> Štern promijenio ploču o povratku Balenović u Inu

'Isplati se boriti protiv korupcije. Pozivam sve građane Hrvatske,ima ih 4 i pol milijuna, da se ne straše, da ne drhte u kutu svoje kuće i da ne brundaju po stanovima, nego da izađu na ulicu, da pokažu građanski neposluh. Da ovih 200, 300 političara, koji su mnogi kriminalci, koji su stekli avione, bogatstva, a nisu imali ni biciklu devedesete, da ih jednostavno istjeramo, da uzmemo kormilo u svoje ruke, kao što sam uzela ja', kazala je Balenović.

Pročitajte i ovo Prosvjed Možemo Prosvjed FOTO Fizički napad na Markovu trgu: "Pogledajte tko vas plaća, transrodnog boga stavili ste na novčanicu" Ivan Turudić "HDZ-ov čovjek" Burna rekacija oporbe nakon Vladina prijedloga: "Ako on postane glavni državni odvjetnik, više ne možemo ništa očekivati"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene