Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propao plan

Štern promijenio ploču o povratku Balenović u Inu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović ipak se izgleda ne vraća u Inu, što je najavio nedavno ustoličeni predsjednik Nadzornog odbora Ine Davor Štern.

Davor Štern promijenio je ploču - i odustao od plana za povratkom Vesne Balenović na posao u Inu. Tu je najavu, iako nije bila formalizirana, spremno komentirala i Vesna Balenović. Ponovila je kako je iz Ine, kojoj je 'uštedjela sto milijuna dolara izbačena'. Najavljivala je kako će jedan od njezinih uvjeta biti i dislocirani ured.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Slika nije dostupna Vesna Balenović mora platiti Liniću 5 kuna zbog klevete

No, od svega toga čini se neće biti ništa i Balenović se neće vratiti raditi u tvrtku koju je prozvala zbog malverzacija.

>> Balenović: Vraćam se u Inu, ali ne napuštam Zviždače

Žana Goić, šefica direktorica Sektora korporativnih komunikacija Ine, na upit hoće li se i na koji način  Vesna Balenović vratiti u njihove redove, nije bila optimistična. 'Radni odnos gospođe Balenović završio je u travnju 2001. i sve sudske presude od tada donesene su u korist Kompanije. U tom svjetlu nema pravne osnove za nekakvo obeštećenje', rekla je. Davor Štern koji se prije nekoliko dana hvalio kako za svoj plan povratka Balenović ima i potporu  premijerke Kosor, odjednom je promijenio ploču.  Kaže kako on ni nema pravo nikoga zapošljavati, jer to i nije u ingerenciji Nadzornog odbora već Uprave Ine. 'Povratak u Inu, bojim se nije moguć, jer je nakon gubitka sudske presude taj put izgubljen. Tim se putem ne može ići'.

Štern je dodao i kako se rješenje za Balenović može ipak naći kroz suradnju s Udrugom 'Zviždač'.

Komentar ovog preokreta, za medijske istupe uvijek spremna,  Vesna Balenović  zasada izbjegava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene