Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od sutra ispred Ine

Vesna Balenović najavila prosvjed ispred Ine, želi natrag svoj posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Balenović od srijede će svaki dan između 11 i 13 sati prosvjedovati ispred Upravne zgrade Ine, V. Holjevca 10, sve do svog povratka na posao.

'Otkrila je kriminal u Ini, dobila pismeno priznanje DORH-a da je kriminala bilo, pismeno priznanje Vlade da su kršena njena ljudska i radna prava, no unatoč svega čelništvo Ine ne želi je vratiti na posao', stoji u priopćenju Udruge Zviždač.

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

>> Štern promijenio ploču o povratku Balenović u Inu

'Svi političari pozivaju na borbu protiv kriminala i korupcije, a kad netko prijavi kriminal, okrenu mu leđa i ne sjećaju se svojih obećanja', poručuje Vesna Balenović, i dodaje kako ju je pogodila smrt mladog policajca Dine Molnara te želi pokazati kako su zviždači kategorija koju društvo mora štititi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene