Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjeduje pred Vladom

Zviždačica Balenović: Vratite me na posao u Inu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznata zviždačica Vesna Balenović jutros je pred zgradom hrvatske Vlade počela prosvjedovati tražeći da ju se vrati na posao u Inu.

Poručila je kako će ispred Vlade ostati do povratka na posao, ističući kako je ovo sramotna hrvatske Vlade i države.

Pozvala je premijera Zorana Milanovića i predsjednika Republike Ivu Josipovića, 'koji je dobio izbore na borbi protiv korupcije', da zaštite zviždače, kako nju, tako i sve ostale. Traži i da joj se vrati 13 godina plaće s kamatama, da se materijalno obešteti nju i njezinu obitelj za pretrpljene duševne boli.

'U protivnom ovo je kriminalna zemlja, kriminalna Vlada i građani će početi pridruživati mi se', izjavila je Balenović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Osuo paljbu Milanović ponovno žestoko udario po Plenkoviću i HDZ-u: "Još nije odgovorio kako je nestalo 139 milijuna eura iz Ine" Slika nije dostupna Žele svoj novac FOTO Obustavljen rad na modernizaciji riječke rafinerije: Radnici iz Rumunjske prosvjeduju zbog neisplate plaća

>>Vesna Balenović prosvjeduje ispred Ine, želi svoja prava!

Zviždačica podsjeća da je iz Ine izbačena zato jer je ukazivala na korupciju tešku 100 milijuna eura, te da unatoč 'priznanjima' koje je u međuvremenu dobivala još uvijek nije vraćena na posao.

Tvrdi da se 25 puta obraćala predsjedniku Uprave Ine Zoltanu Aldotu i da ju nikada nije primio, da se deset puta javljala premijeru Milanoviću (jer je Vlada vlasnik Ine s 44,6 posto), ali da joj je odgovorio da nema oslobađajuću presudu.

'Poručujem mu, oslobađajuća presuda ne treba zviždačima, nego ubojicama i pedofilima', izjavila je Balenović, navodeći da zviždaču treba pohvala i nagrada, te da bi u civiliziranoj zemlji pala Vlada ako bi zviždač završio na cesti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene