Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite razvoj situacije Dnevnik.hr

VELIKO OLUJNO NEVRIJEME U HRVATSKOJ, šaljite nam vaše fotografije i snimke na moj.report@novatv.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europski centar za prognoziranje oluja stavio je najvišu razinu opasnosti, razinu 3, za područje sjeverne Italije i Istre, što ukazuje na iznimno opasnost vrlo jakih oluja

 U samo nekoliko minuta vjetar je izazvao kaos u centru grada gdje je jedna pješakinja ozlijeđena nakon što je na nju sa zgrade pala odlomljena antena. Dogodilo se to na križanju Mesničke ulice i Ilice.

Pročitajte i ovo Nevrijeme pogodilo Njemačku Drastična promjena vremena Njemačka okovana snijegom, jedna osoba izgubila život: Hladni udar stiže i u Hrvatsku Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

Jak vjetar odlomio je i reklamu na uglu Ilice i Gundulićeve, no srećom nitko nije ozlijeđen. No nestala je struja pa su tramvaju prestali voziti. Vozila stoje duž cijele Ilice sve do križanja s Frankopanskom.

Po Savskoj ulici zbog nevremena je jako puno polomljenih grana.

UPOZORAVAMO vozače da sklone svoje automobile te da paze tijekom vožnje zbog polomljenih grana na cestama. Isto tako, policija je zabranila promet Klaićevom ulicom u Zagrebu zbog stabla koje je palo preko ceste.

Očekuje se da se poremećaj tijekom noći premjesti premjesti preko sjevernog Jadrana, gorskih krajeva i kopnenog područja.

Svoje fotografije i snimke nevremena nam šaljite na moj.report@novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene