Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon uvođenja niže cijene struje i poziva da očitaju brojila, građani su pohrlili prijaviti stanje potrošnje.


U samo četiri dana HEP-u je podatke dostavilo više od 270.000 potrošača. Iako se očitanje brojila može do 10. listopada prijaviti i putem telefona i internetske stranice, mnogi podatke žele dostaviti osobno, što stvara i duge redove. 'Teško ih je dobiti preko telefona pa su ljudi prisiljeni doći ovdje', kazao je Ivan.

>> U roku 10 dana HEP-u prijavite stanje brojila! Evo zašto!

Vezani članci Obitelj Sruk i računi za struju (Foto: Provjereno) Četiri godine prepucavanja i tužbi bez pomaka: Zbog računa za struju morali su prodati sve što su imali Obitelj Sruk s reporterom Provjerenog (Foto: Provjereno) U četiri godine za struju platili 45.000 kuna, a nemaju čak ni TV

Podsjetimo, prvog listopada je pojeftilnila struja, a da bi se što prije dobio jeftiniji račun za struju, potrebno je najkasnije do 10. listopada očitati stanje brojila i to stanje prijaviti na besplatni telefon 0800-0555.

Umanjene račune za struju HEP će poslati već idući mjesec samo onima kojima je razlika na računu veća od 10 kuna. Svima ostalima rata će se umanjiti kod sljedećeg redovnog obračuna.

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook