Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon uvođenja niže cijene struje i poziva da očitaju brojila, građani su pohrlili prijaviti stanje potrošnje.


U samo četiri dana HEP-u je podatke dostavilo više od 270.000 potrošača. Iako se očitanje brojila može do 10. listopada prijaviti i putem telefona i internetske stranice, mnogi podatke žele dostaviti osobno, što stvara i duge redove. 'Teško ih je dobiti preko telefona pa su ljudi prisiljeni doći ovdje', kazao je Ivan.

>> U roku 10 dana HEP-u prijavite stanje brojila! Evo zašto!

Vezani članci Zgrada HEP-a u Zagrebu Dio Zagreba ostao bez struje nakon što se čuo glasan prasak, iz HEP-a poručuju: "Kvar je riješen, svi su ukopčani" Rad od kuće, Ilustracija Oglasio se HEP o nestancima struje: "Kvarovi su bili prolaznog karaktera, većina ih je trajala kraće od pola sekunde"

Podsjetimo, prvog listopada je pojeftilnila struja, a da bi se što prije dobio jeftiniji račun za struju, potrebno je najkasnije do 10. listopada očitati stanje brojila i to stanje prijaviti na besplatni telefon 0800-0555.

Umanjene račune za struju HEP će poslati već idući mjesec samo onima kojima je razlika na računu veća od 10 kuna. Svima ostalima rata će se umanjiti kod sljedećeg redovnog obračuna.

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook