Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESTAO U NEDJELJU

Velika potraga u tijeku: Nestalog Damira traže policija, ronioci, vatrogasci, HGSS, uključeni i dronovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljena je intenzivna potraga za 47-godišnjim Damirom Ilićem, koji je u nedjelju nestao tijekom ribarenja s obale na konavoskom području.

Prema izvješću dubrovačko-neretvanske policije, nastavljena je potraga za Ilićem, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, kada je ribario na području Komaja u Konavlima.

Uz policajce su u potragu uključena i tri vatrogasna plovila s osam članova posade te pripadnici HGSS-a.

Tijekom poslijepodnevnih sati u potragu se uključilo i šest ronilaca Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te četiri ronioca Ronilačkog kluba Dubrovnik.

Pretražuje se kopneni dio obale od Konavala do Župe dubrovačke te područje konavoskog i dubrovačkog akvatorija.

U potragu su uključena policijska plovila i dronovi, a pretraživat će se i uvale okolnih otoka.

O nestanku su obavještene susjedne policijske uprave, a iz one dubrovačke mole građane da im sve korisne informacije dojave na broj 192.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TIJEKOM RIBOLOVA Potraga u tijeku: Ribolovac pao s konavoskih stijena u valovito more i nestao

Pročitajte i ovo Zvonimir Miler - 2 DRAMATIČNO POSLIJEPODNE Pripadnik HGSS-a za Dnevnik Nove TV otkrio detalje potrage za pilotima iz srušenog MiG-a: "Sreća da je sve kratko trajalo"

Lokalni portali javljaju da je Damir Ilić unesen u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba. Rođen je 1975. godine, a prebivalište mu je prijavljeno na Zvekovici. Visok je 180 centimetara, zelenih očiju i smeđe kose.

Navode i kako njegovi prijatelji na Facebooku javljaju da je njegova oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa, pronađena na stijenama, što, kažu, upućuje na to da je pao u more, i od tog mu se trenutka gubi svaki trag.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene