Daske kojima je bio prekriven bunar bile su stare. Vatrogasci su iza 18 sati dobili dojavu i izašli na teren, a do životinje su se spustili ljestvama i izvukli je van.

Galerija


U Gradištu kod Kutjeva vatrogasci su danas iza 18 sati imali neobičnu intervenciju. Iz bunara su izvlačili crno janje.

Vezani članci Muškarac preminuo u požaru vikendice - 5 Detalji užasa u Svetom Martinu na Muri: Otkriveno kako je došlo do požara koji je progutao vikendicu u kojoj je pronađeno tijelo Vatrogasci, požar (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nakon eksplozije na obiteljskoj kući izbio požar: Jedna osoba ozlijeđena

Životinja je upala u sedam metara duboku rupu, a do nje se ljestvama spustio jedan vatrogasac i iznio je na površinu, sve uz pomoć svojih kolega, naravno.

"Kad su izvukli janje iz bunara nije se moglo vidjeti tko je sretniji, janje ili vatrogasci", prepričao je jedan od mještana Gradišta koji se zatekao na mjestu događaja za Požega.eu.

"Bunar je bio prekriven daskama koje je nagrizao zub vremena. Janje se zateklo na mjestu, u dvorištu gdje nije trebalo biti i jednostavno propalo. Prava sreća u nesreći. Bolje da ne pomišljam što bi bilo da se netko od djece tamo igrao i ne daj Bože propao u bunar", nastavlja mještanin Gradišta dodajući kako je janje bilo teško 30-ak kilograma.