Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj 'Indeks'

Upisane im ocjene, a nisu izašli na ispit?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je podnio novi zahtjev za proširenje istrage u slučaju 'Indeks' zbog sumnje da je dvojici studenata Fakulteta prometnih znanost upisane ocjene u indeks iako nisu ni izašli na ispit.

Novim USKOK-ovim zahtjevom dvojica profesora Dražen Kovačević i Josip Zavada osumnjičeni su za zlouporabu položaj i ovlasti jer su upisali ocjene studentima za koje su posredovali od ranije osumnjičeni Damir Božičević, Mladen Budor i Zlatko Radošević. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera 'Indeks' Počelo još jedno suđenje za korupciju: 9 posrednika i studenata priznalo krivnju Slika nije dostupna Slučaj 'Indeks': 33 optuženika na suđenju za korupciju na Prometnom fakultetu

>> Osuđeni zbog mita za upis na fakultet

>> Postao studentom za 1.500 eura

Istražni sudac Zdenko Posavec danas nije želio otkriti pojedinosti novog USKOK-ovog zahtjeva o kojemu će odlučiti nakon što za desetak dana ispita petoricu osumnjičenih.

U slučaju 'Indeks' na zagrebačkom Županijskom sudu vode se tri zasebne istrage protiv 70-ak profesora zagrebačkog Ekonomskog i Prometnog fakulteta, posrednika i studenata osumnjičenih za primanje i davanje mita te zlouporabe položaja i ovlasti.

Do sada su donesene i četiri presude u kojima su uvjetno na zatvorske kazne osuđeno troje studenata i majka jednog od njih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene