Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svirepi ubojica u bijegu

Velika potraga u BiH: Od policajca kojeg je ubio ukrao pištolj, vlasti nude nagradu za informacije koje će dovesti do osumnjičenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Vlade Kantona Sarajevo Edin Forto pozvao je građane da se uključe u potragu za ubojicom policajca i ponudio nagradu za informaciju koja će dovesti do ubojice.

''Pozivamo građane da se uključe u potragu, a Vlada će tijekom dana razmotriti mogućnost davanja nagrade za onoga tko ponudi informaciju koja će dovesti do ubojice'', rekao je na izvanrednoj press konferenciji premijer Vlade Kantona Sarajevo Edin Forto.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

U istragu je uključen je helikopter Federalne uprave policije kao i dronovi, izvijestili su iz policije.

Glasnogovornica Tužiteljstva Kantona Sarajevo Azra Bavčić kazala je da je osumnjičeni pripadnika FUP-a Mahira Begića ubio vatrenim oružjem pucajući mu u glavu, prsa i noge. Begić je na licu mjesta preminuo zbog zadobivenih ozlijeda nakon što je u njega ispaljeno više metaka, piše Depo.

Nakon toga osumnjičeni za ubojstvo, već prethodno osuđivani ubojica, Edin Gačić je ukrao policijski pištolj i dva okvira metaka. Radi se o policijskom pištolju marke “Glock koji u prosjeku imaju 15 metaka. S obzirom na to da je Gačić ukrao dva okvira, jasno je da kod sebe ima pištolj i minimalno 30 metaka.

Podsjetimo, sve policijske agencije u BiH za sad neuspješno tragaju za odbjeglim višestrukim ubojicom i bivšim mudžahedinskim borcem, Edinom Gačićem. U u dva je navrata osuđivan za počinjenje ubojstva, a nakon posljednjeg izlaska iz zatvora, u ponedjeljak je ubio vlasnika jedne trgovine, a u subotu navečer i policajca.

Aktualno Španjolska desnica mobilizirala desetke tisuća prosvjednika: "Sanchez ostavka!" Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Foto: Afp Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Foto: Afp Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Foto: Afp Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Tisuće na prosvjedu u Madridu protiv Sanchezove politike prema Kataloniji (Foto: AFP) Svijet Španjolska desnica mobilizirala desetke tisuća prosvjednika: "Sanchez ostavka!" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene