Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrenim oružjem

U Sarajevu ubijen policajac, pronađen u lokvi krvi: Sumnja se da ga je ubio mudžahedin koji je usmrtio i vlastitu majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sarajevu, u blizini Objekta za edukaciju kadrova pripadnika Federalnog MUP-a, u subotu navečer je ubijen policajac.

U Sarajevu je ubijen pripadnik FUP-a, koji je osiguravao taj objekt. Policajac je pronađen u lokvi krvi, kada ga je kolega došao zamijeniti na straži, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

Do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći podlegao je teškim ozlijedama koje su mu nanesene, prema preliminarnim rezultatima istrage, vatrenim oružjem.

Na mjestu gdje je policajac ubijen pronađeno je nekoliko čahura nepoznatog kalibra.

Sarajevskoj policiji prijavljeno je da je u blizini viđen Edin Gačić za kojim se traga zbog sumnje da je ubio vlasnika jedne trgovine.

Podsjetimo, za vrijeme rata Gačić je bio pripadnik postrojbe 'El mujaheed' u čijem su se sastavu borili i mudžahedini, islamski vjerski borci iz cijeloga svijeta. Ova je postrojba bila poznata po stravičnim ratnim zločinima, uključujući i odsijecanja glava zatočenicima.

Gačić je nekoliko mjeseci nakon završetka rata u BiH ubio suborca iz odreda El mujaheed Ismeta Gunića te je osuđen na osam godina zatvora. Kada je izdržao dvije trećine kazne bio je povremeno puštan na slobodne vikende, te je 25. kolovoza 2002. godine likvidirao majku ispalivši u njezino tijelo u Zenici dva hica iz vatrenog oružja.

Nakon toga mu je određena zatvorska kazna od 20 godina. Nekoliko mjeseci prije isteka kazne prebačen je u bihaćki zatvor. Na slobodu je pušten nedavno nakon što je izdržao dvije trećine kazne u zeničkom zatvoru. U ponedjeljak s puškom došao ispred trgovine i ubio vlasnika trgovine, Sauda Sultanića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene